Gyermekmisszió

Ifjúsági szolgálatunk egy 2014-es őszi Tini Lelkes Napok utótalálkozója kapcsán indult útnak lelki értelemben. Akkor voltam először szolgáló egy hétvégés gyerekprogramon, és lenyűgözött a gyermekek Isten felé való nyitottsága. Fél évre rá a következő januári találkozón már Pécsről is voltak gyerekek, akiknek láttam a megtérését, örömüket, lélekben való ujjongásukat és könnyeiket, amik újra felszították bennem a gyermekmisszió vízióját.

 

A Pécsi Imádság Házában lelt otthonra a kezdetben kis létszámú csapat, vegyes korosztállyal, de hasonló karizmatikus szülői háttérrel. Az alkalmak azóta is játékokból, dicsőítésből, rövid tanításból, kreatív dinamikából és agapéból állnak a karácsonyi, farsangi és gyereknapi alkalmak kivételével, amikor a közösségi együttlétre helyezzük a hangsúlyt.

 

Jelenleg két csoportja van a gyerekmissziónak:

 

Az Isten Öröme Közösségbe 3-15 éves korig jöhetnek gyerekek. Velük két csoportban foglalkozunk:

  • A legkisebbeket, 3-10 éves korig sok játékkal, kreatív, dinamikus foglalkozásokkal várjuk. Bevezetjük őket az imádság, Isten dicsőítésének alapjaiba. Ők is teljes jogú tagjai Isten Királyságának!
     

  • Van egy csoport, csak lányoknak, 11-15 éves korig. Itt lehetőség nyílik sok beszélgetésre, tanításokat kaphatnak az imádságról, Isten Országáról.

Holtné Helstáb Nóra és Sebastian Holt

Elérhetőségek

Farsangi alkalom

"Isten szeretetének befogadói és továbbadói vagyunk."

"Hercegek és hercegnők vagytok Isten szemében."

"Sokszínűek vagyunk, Isten egyedinek teremtett minket."

Életképek