top of page
  • PIH

Nagyon erős bátorítást és megerősítést kaptam.

Frissítve: 2022. dec. 4.


Az elsőpénteki dicsőítő alkalom előtt, mikor utoljára az Imádság Házában jártam dicsőíteni, elkezdtem érezni az Úr munkáját, miközben énekeltem.Az jött a szívembe, hogy Ő meg akar szabadítani a terheimtől, amiket hurcolok. Boldogan mentem haza! A következő két és fél hétben folyamatosan éreztem a hétköznapjaimban az Ő szabadító tevékenységét.

Nem tudtam, mit kell tennem az imán kívül... s lassan rájöttem: csak rábízni magam, hagyni, Ő pontosan tudja hogyan, és miért pont most. Közben minden nap hálát adtam a bennem egyre jobban felszabaduló öröm és felszabadultság érzése miatt! S hálát adtam a testvérekért, akik tudtam, éreztem, imádkoznak értem. Közben a Jóisten olyan élethelyzetet teremtett, hogy végleg el tudtam szakítani azt a bűnös köteléket, ami eddig olyan emberhez láncolt, aki végül már csak kihasznált, de szabadulni tőle Isten nélkül képtelen voltam. Most, ahogy a Szentlélek egyre jobban működött bennem, felismertem, hogy nem ez a férfi az életem értelme. Felismertem a megkötözöttségemet, a testiség, paráznaság láncait, bilincseit. Ahogy az idők folyamán a testi dolgok által a lelkemet is lebilincselte, s elfelejtettem szárnyalni, elfelejtettem ÉLNI. Felismertem: Jézus az ÉLETre hív minket, engem, a Szentlélekben való örömre és békességre. Nem a testiségre. Egyébként pedig tavasz óta tudtam, miután Isten a testemet meggyógyította, most eljött az ideje, hogy a lelkemet is szeretné helyreállítani.


Voltak néha nehéz pillanatok, mikor percekre azt éreztem, elvesztettem a támaszom. Ilyenkor imádkozni kezdtem, s könyörögtem, hogy Ő legyen a támaszom, az Úr. A szabadítás közben gyógyított is az Úr, így könnyebben átvészeltem a szakítást.

Végül nagyon boldogan és megnyugodva jöttem a pénteki dicsőítő alkalomra. Azt gondoltam, kész vagyok, rendben vagyok. Arra nem gondoltam, hogy Jézus SOKKAL nagyobb ajándékot ad, mint eddig vártam, hittem. A szabadításhoz volt egy „bónusz”.

...amint megérkeztünk az Imádság Házába és beléptünk, épp akkor kapott az egyik szolgáló egy próféciát, amely teljes egészében erre a mostani élethelyzetemre illik, amelyben éppen hozzám szólt az Úr. Egy nagyon erős bátorítást és megerősítést kaptam arra nézve, hogy az Ő gondviselő szeretete nem hagy magamra, vigyáz rám és az új helyzetben megerősít és utat mutat. Nagyon nagy hálát éreztem! Tudtam, most végleg Jézus mellett döntöttem!! Ő ismer, nála jobban és tökéletesebben senki nem tud szeretni, elfogadni engem. Ha úgy akarja, majd lesz társam, s minden helyzetemre megoldást hoz.

Arra hív engem és mindenkit, hogy csak Őrá nézzek, Vele foglalkozzak, Ő legyen a középpont. Arra is hív, hogy a bizalmamat növeljem felé. Hiszem, Ő megad ajándékul minden egyebet.

Bátorság!! Erre hív. Merjünk változtatni életünkön, rossz szokásainkon.

Amen.

M.

3 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page